Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter
(GDPR)

Om du väljer att publicera en kommentar under eget namn kommer den personuppgiften, samt IP-nummer, att behandlas av Reservkraft. Personuppgifterna används för kommentarsfunktionen. Det finns ingen möjlighet att kommentera under eget namn på Reservkraft om man inte godtar denna behandling av personuppgifter.

Dina uppgifter kan komma att hanteras av ett så kallat personuppgiftsbiträde som är behjälpligt vid vår kommunikation med dig. Detta personuppgiftsbiträde kommer då endast att behandla uppgifterna i enlighet med de syften som dina personuppgifter samlats in för.

Reservkraft kommer att behålla dina uppgifter i högst 36 månader för ovanstående syfte.

Behandlingen av dina personuppgifter på Reservkraft sker med stöd av ditt ifyllande av kommentarsformuläret, rättsliga förpliktelser och berättigat intresse.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter är Reservkraft/Stefan Eng. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller missvisande bör du höra av dig på en gång. Kontaktinformation finner du rubriken kontakt.

Kommentarer – Övrigt

Eventuella kommentarer skall hålla god ton och får inte innehålla rasistiska, nazistiska uttalanden. Kommentarerna får inte skrivas så att de kan uppfattas som stötande eller kränkande av läsaren oavsett uppsåt eller ej. Kommentarer skall endast skrivas under respektive inlägg som kommentaren gäller. I uppenbara fall kommer inte kommentaren att godkännas.

Alla kommentarer modereras innan publicering.